Tuinonderhoud in januari

Allereerst de allerbeste wensen voor een nieuw tuinjaar!

Na al het eten, drinken en cadeaus uitpakken is het tijd om weer tot de orde van de dag te komen en nog twee weken je best te doen op je goede voornemens. Je kan het! Hang ze eens niet aan de wilgen dit jaar!

Beste wensen voor een nieuw tuinjaar

Januari is een maand om niet teveel in de tuin te doen, er gebeurt toch niks… zou je denken!
Natuurlijk is de natuur in rust, maar dat neemt niet weg dat er wat voorbereidend werk gedaan kan worden.
 

Aanbieding kamerplanten


Nu de kerstboom er met dezelfde gang weer uitvliegt als hij er in kwam blijft er altijd een leeg gat over. Gelukkig voor jou zijn de kamerplanten bij ons in de aanbieding! Bekijk hier de actie.
 

Bodemonderzoek

Natte grond, planten die niet goed groeien, mos in het gazon. Het zijn allemaal problemen die in de bodem beginnen. Om een tuin in goede conditie te krijgen is de bodem van zeer groot belang. Gernell Hoveniers kan deze problemen opsporen door een bodemonderzoek te doen of door op zoek te gaan naar storende lagen in de tuin. Aan de hand hiervan kunt je een plan van aanpak samenstellen en dit jaar goed van start gaan met bodemverbeteringen!
 

Aanleg en Renovatie

Ieder jaar blijf ik het benadrukken, begin op tijd met plannen! Over twee maanden barst het seizoen weer los, wil je er in het voorjaar lekker bij zitten? Begin dan nu…


Verbouwing Tuincentrum Gernell

In 2016 wordt ons tuincentrum grondig gerenoveerd, naast een nieuwe voorgevel en dak, worden er zonnepanelen geïnstalleerd, realiseren we een nieuwe afdeling, een kinderboerderij en een mooie koffiecorner! In januari gaan we van start met de eerste etappe. Nieuwsgierig? Blijf ons dan volgen op Facebook


Vacature Hovenier

Voor ons hoveniersbedrijf zijn we nog steeds op zoek naar een ervaren vakbekwaam hovenier!!
Bekijk hier de vacature en reageer.

Lees meerReacties (0)

Reacties

Dit item heeft nog geen reacties.