Cashback actie

Geplaatst op: 20-04-2017 20:53:20

TuinKeur heeft voor jou de CASHBACK-actie!

Met een TuinKeur hovenier kiest u al voor een hovenier met zekerheid. Een Tuinkeur-hovenier biedt namelijk professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Als blijk van waardering voor jouw keuze voor een TuinKeur-hovenier doet TuinKeur hier nog een schepje bovenop. Dit jaar maak je namelijk kans op cashback van de factuur van jouw TuinKeur-hovenier. Elke maand zijn er drie gelukkige winnaars die tot € 1.000 retour krijgen op hun factuur. Pinklaar gestort op de bankrekening!
 

Vul een recensie in en doe mee met de Cashback actie van Tuinkeur

Meedoen met de Cashback actie is heel eenvoudig.
Ga naar www.hoveniernederland.nl en vul een recensie in. Tijdens het invullen van de recensie heb je de mogelijkheid om aan te vinken dat je mee doet aan de actie. Dat is alles. 
 

Genieten van de tuin

Een hovenier is als professional een goede ondersteuning voor uw tuingenot. Maar een hovenier kiezen is moeilijk! Helemaal gezien het grote aanbod aan hoveniers in Nederland. De verschillende, soms onduidelijke of onvolledige offertes, maken het er niet makkelijker op. TuinKeur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. TuinKeur vindt het belangrijk dat consumenten genieten van hun tuin. Daarom is er in het grote aanbod van hoveniers al een selectie voor u gemaakt. Met een TuinKeur-hovenier bent u verzekerd van een goede keuze.
 

Zekerheden én cashback

Bij de keuze voor een hovenier heeft u behoefte aan duidelijkheid. Dat is precies wat u van een TuinKeur-hovenier mag verwachten. Een heldere offerte, duidelijke afspraken en dit jaar ook nog eens kans op € 1.000 cashback.
 

Wat moet u doen?

Laat uw tuin opknappen door Gernell Hoveniers. 

Schrijf na uitvoering van de werkzaamheden hier een recensie over ons.
Elke maand worden er 3 winnaars gekozen en maakt u kans op cashback. U kunt de helft van uw factuurbedrag terug winnen tot maximaal 1.000 euro. De hoogte van de factuur maakt niet uit en de factuur moet gedateerd zijn in 2017.
 

Meer Informatie?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via marc@gernell.nl ov bellen naar het nummer: 06 - 81 430 460. 

 

 

Lees meerReacties (0)

Reacties

Dit item heeft nog geen reacties.